Perflexxion Academy… maakt werk van jouw ontwikkeling!

  •  
  •  
  •  
  •  

Scholen

De jeugd heeft de toekomst. Maar soms is die toekomst onzeker. Niet iedere jongere weet wat hij kan en wil. Perflexxion Academy vindt het belangrijk om de kloof tussen onderwijs en bedrijfsleven te verkleinen en jongeren te helpen bij het zetten van de eerste stappen op de arbeidsmarkt. Daarom hebben we de korte maar krachtige (en vooral praktische) workshop ‘Solliciteren kun je leren!’ ontwikkeld. Deze workshop laat scholieren zien wat ze kunnen doen om zich goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek voor bijvoorbeeld een stage of (bij)baan. De uitgebreide variant van deze workshop helpt mbo'ers die bijna zijn afgestudeerd hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Interesse in een gratis workshop van de Perflexxion Academy voor jouw school? Neem hier contact op voor onze mogelijkheden.

Perflexxion Academy werkt ook graag mee aan bedrijfsbezoeken om leerlingen en studenten te laten zien wat een uitzendbureau doet en wat de werkwijze is van uitzendbureau Perflexxion.

SOB Oostland

Wij werken onder andere samen met SOB Oostland. Dit is een samenwerkingsverband van onderwijsinstellingen en bedrijven. Het zet zich in voor (loopbaan)activiteiten binnen het voortgezet onderwijs. Op verzoek verzorgen wij hier gastlessen en workshops voor zowel middelbare scholen als mbo-instellingen.