Perflexxion Academy… maakt werk van jouw ontwikkeling!

  •  
  •  
  •  
  •  

Referenties

Bekijk hier wat de ervaringen zijn van onze deelnemers.

Webinar Optimale betrokkenheid medewerkers

In 45 minuten een goede opfrissing van het thema betrokkenheid. Inhoudelijk goed, prima spreker, sprekende voorbeelden, effectieve interactie met het publiek via de eenvoudige online live vragen."

Jeroen Elias, Sacha

Training Feedback

"Tijdens de feedback training hebben we, naast heel kort de theorie doorgenomen te hebben, veel in de praktijk gedaan. Dit is erg goed bevallen. De trainer van Perflexxion Academy, Wouter van der Meijde, heeft de groep scherp gehouden door het stellen van goede vragen. Ik denk dat we dankzij deze training nader tot elkaar gekomen zijn, mede door het spelen van het kwaliteitenspel. Hierdoor kunnen we beter samenwerken en communiceren."

Sander van der Maarel, Bedrijfsleider Kwekerij Van den Bosch 

Training 5S

“Wouter van der Meijde van Perflexxion Academy heeft bij ons een viertal 5S trainingen gegeven aan de medewerkers van het magazijn, planning en kwaliteit. Na een gedegen voorbereiding was het mooi om tijdens de trainingen te zien dat er veel herkenningsmateriaal was voor de medewerkers. Allemaal voorbeelden en opdrachten uit de eigen praktijk waar ze mee aan de slag kunnen. Wouter bracht de training zeer enthousiast en de afwisseling en werkvormen die hij gebruikt zijn zeer geschikt voor deze groep. Veel interactie in de training en het leverde meteen verbeterideeën op van het team!”

Cornelie Eichelsheim, HR Manager Eosta

Training 5S

“In de afgelopen jaren is Takii Europe flink gegroeid. Het aantal medewerkers zonder vaste werkplek is hierdoor gestegen en er wordt meer gereedschap, materiaal en werkruimte gedeeld. Om medewerkers te leren hoe zij ervoor kunnen zorgen dat alles voor iedereen in goede staat te vinden is, hebben wij een 5S training gevolgd bij Perflexxion Academy. Aan de hand van leuke voorbeelden werd gekeken hoe wij stappen in onze processen uitvoeren en wat daar anders aan kan. Dit is tijdens de training duidelijk geworden. Het was vooral erg leuk om te zien hoe er nagedacht werd en er ogen open gingen. Iedereen durfde eerlijk te zijn en kritisch naar de situatie te kijken. Onze mensen zijn bewuster geworden hoe ze de stappen in hun werkprocessen uitvoeren en kijken nu met een frisse blik naar hun werkplek.”

Michel Sengers, Head of Operations Takii Europe

Sollicitatieworkshop

“We hebben een sollicitatieworkshop van Wouter gehad. Zowel de studenten als ikzelf zijn enorm enthousiast. Persoonlijk vond ik het een boeiende training die goed aansluit bij onze studenten, zelfs ik heb nog dingen geleerd. Daarnaast hoefde ik er zelf erg weinig aan voor te bereiden, dus dat scheelde ook.”

Robert Krens, Docent Mechatronica | Smart Technology Mbo Rijnland