Perflexxion Academy… maakt werk van jouw ontwikkeling!

  •  
  •  
  •  
  •  

Trainingsprogramma’s

Bekijk hier ons gehele trainingsaanbod. Klik op de foto voor een korte video over de betreffende training en op de tekst voor meer informatie.

Diverse trainingen kunnen ook online worden uitgevoerd! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor het samenstellen van een eigen bedrijfstraining.

Training 5S

De 5S training helpt je om verspillingen in je eigen werkprocessen op te sporen en verbeteringen door te voeren om je werk efficiënter te maken.

Training Verzuimpreventie

De training Verzuimpreventie laat je zien hoe je mensen gemotiveerd aan het werk houdt en een bijdrage levert aan een lager ziekteverzuim.

Training Feedback

De training Feedback helpt je om feedback beter in te zetten tijdens de samenwerking en elkaar beter te laten presteren.

Training Gesprekstechnieken

De training Gesprektechnieken houdt je een spiegel voor en helpt je lastige (communicatie)situaties met collega’s te voorkomen.

Training STARR-methode

De STARR-methode helpt je om (nog) beter en sneller de juiste persoon voor een vacature te selecteren door het stellen van de juiste gedragsvragen.

Training Discriminatiepreventie

Deze training helpt recruiters om op een goede manier om te gaan met vragen en situaties die als discriminerend kunnen worden opgevat.

Training 'Solliciteren kun je leren'

Deze praktische workshop laat scholieren en studenten zien hoe ze zich zo goed mogelijk kunnen bereiden op een sollicitatiegesprek.